Hello there!Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tietoa meistä

Noon knit - rakkaudesta neuleisiin

 

Viisi naista yhdisti taitonsa ja ympyräkaupunki Haminaan syntyi neulomo, Noon knit. Kun tilat kävivät meille ahtaaksi Haminassa, löysimme reilummat tilat Kotkan Karhulasta, aivan Karhulan torin laidalta. Myymälämme palvelee sinua keskeisellä paikalla.

 

Noon knit suunnittelee ja valmistaa omia neulemallistoja sekä tilauksesta yksittäisiä, uniikkeja neuleita ja piensarjoja asiakkaan toiveiden mukaan, vaikkapa pehmeiksi liikelahjoiksi.

 

Yritykseen on hyväksytty yksi mies, Antti, teollinen neulomakone. Antti neuloo nöyrästi neulemallistot ja sarjat naisten antamien ohjeiden mukaan. Viimeistelyt tehdään käsityönä, mikä takaa neuletuotteiden korkean laadun.

 

Noon Knitin omissa neulemallistoissa pääosaa esittävät luonnonmateriaalit, taidokkaasti yhdistyvät silmukat sekä hehkuvat värit.

 

Neuleen ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa selkeissä, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille suunnitelluissa neuleasusteissa. Neulemallimme ovat ajattomia ja iättömiä.

 

Ammattitaitomme pitää sisällään luovan suunnittelun, vahvan kaavoitustaidon, tehokkaan tuotannon, tarkan viimeistelyn ja ennen kaikkea kyvyn nähdä maailma silmukoina ja neuloksena.